• Betala Faktura, Kort, Delbetalning
 • Låga priser & Stort bud
 • Snabba leveranser!

Artistica Konstnärsmaterial - for creative people

Etablerad butik för Fine-Art sedan 1984

Akvarellkampanj

Winsor & Newton

15% på Koppar, Tuber och Set

 • USP icon dollar-bill
  Låga Priser & Stort Utbud
 • USP icon like
  Snabba Leveranser
 • USP icon heart
  Personlig Service

Artistica Konstnärsmaterial - Vi älskar konsten

Artistica grundades 1984 och sedan dess har vi på Artistica skickat och i butik sålt konstnärsmaterial till kunder i hela landet. Vår ambition är att hålla ett specialicerat men brett sortiment från hela världen och leverera med hög servicegrad. Vi känner oss trygga med att med vår erfarenhet och kunskap kunna förse er med material som gör att man kan fullfölja sina skapande drömmar. Vår online-butik består av artiklar för konstnären, skolan, studieförbundet och alla som är intresserade av kreativ utövning. Vi har även många papper, pennor och tillbehör för arkitekter och grafiker. 

Vi har valt att arbeta med produkter av hög kvalitét från kända tillverkare såsom Daler-Rowney, Winsor & Newton, Royal Talens, Posca, Fila, Daniel Smith, Arches, Saunders mm. Vi försöker i alla lägen hålla låga priser på den kvalitét vi erbjuder. Här hos oss skall helt enkelt finnas det bästa och mest prisvärda konstnärsmaterialet online men även i vår butik. 

Även för de små konstnärerna

Vi lanserar ett sortiment för de unga kreativa kostnärerna. Det ligger under en egen kategori, kids, som vi hoppas och tror skall vara intressant. Det är vad vi tycker är det mesta av det bästa för våra unga när det gäller konstnärsmaterial. 

Leverans

Vi på Artistica har genom alla år försökt fokusera på att leverera snabbt. Vi tänker att man naturligtvis önskar få det man beställt så snabbt som möjligt. Ibland får vi dock tillfälligt slut på produkter. Det kan bero på försenade leveranser eller att fabrikerna har tillfälligt slut. Oftast handlar det om någon eller några dagars försening. Normalt sett skickar vi allt som beställs innan klockan 12 samma dag. 

Inspiration

Följ oss gärna på Facebook eller Instagram för senaste nyheterna och uppdateringar för vad som händer hos oss.