• Alltid låga priser!
  • Frågor? Kontaka oss.
  • Allt från eget lager.

Artistica Konstnärsmaterial - Vi älskar konsten

Sedan 1984 har vi på Artistica skickat och i butik sålt konstnärsmaterial till kunder i hela landet. Vår ambition är att hela tiden utvecklas, med bättre sortiment och högre servicegrad. Därför kan vi med glädje presentera vår webb-butik med hela katalogsortimentet av artiklar för konstnären, skolan, studieförbundet och alla som är intresserade av kreativ utövning. Vi har även många papper, pennor och tillbehör för arkitekter och grafiker. 

Vi har valt att arbeta med produkter av hög kvalitét från kända tillverkare såsom Daler-Rowney, Winsor & Newton, Royal Talens, Posca, Arches, Saunders mm. Vi har alltså inte lägsta kvalitét, men vi har låga priser på den kvalitét vi erbjuder. Här hos oss skall helt enkelt finnas det bästa och mest prisvärda konstnärsmaterialet online och i vår butik. 

Även för de små konstnärerna

Vi lanserar ett sortiment för de unga kreativa kostnärerna. Det ligger under en egen kategori, kids, som vi hoppas och tror skall vara intressant. Det är vad vi tycker är det mesta av det bästa för våra unga när det gäller konstnärsmaterial. 

Leverans

Vi på Artistica har genom alla år försökt fokusera på att leverera snabbt. Vi tänker att man naturligtvis önskar få det man beställt så snabbt som möjligt. Ibland får vi dock tillfälligt slut på produkter. Det kan bero på försenade leveranser eller att fabrikerna har tillfälligt slut. Oftast handlar det om någon eller några dagars försening. Normalt sett skickar vi allt som beställs innan klockan 12 samma dag. 

Inspiration

Följ oss gärna på Facebook eller Instagram för senaste nyheterna och uppdateringar för vad som händer hos oss.